Dokonalé podzimní ráno? To vám zaručí tahle ovesná kaše s jablky, skořicí a vlašskými ořechy. Tahle rychlá a voňavá snídaně vás zahřeje a krásně naladí na den.
Sladká pečená kořenová zelenina s lahodně krémovým dipem z veganského sýra — jednoduchý a zajímavý recept, který ozdobí stůl i potěší vaše chuťové buňky.
Jednoduchý recept, který provoní celý byt a potěší všechny milovníky sladkého — naše nadýchané skořicové šneky s jemnou cukrovou polevou si zamilujete!
Ochutnejte naše francouzské toasty v jednoduché rostlinné verzi. S karamelizovanou hruškou, křupavými ořechy a jogurtem chutnají dokonale sladce i podzimně.
Vyzkoušejte naši výživnou polévku z bílé fazole, brambor a mrkve. Je jemně zahuštěná, plná chuti a ideální pro chladné dny. Jednoduchý recept, který zasytí.
Tieto dokonalo nadýchané obláčiky zo sladkých zemiakov vás prekvapia svojou chuťou. Ochutnajte domáce batátové gnocchi s tymianovým maslom a vegan parmezánom.
Hrejivé a sýte — rastlinné ragú zo šošovice a zeleniny so zemiakovými plackami má rýchlu prípravu a skvelo sa hodí na chladné dni, kedy príjemne zahreje.
Sladké ovocie a chrumkavá mrvenička. V tomto dezerte sa spája chuť jabĺk so škoricou, ktoré sú pečené v rúre, voňavé a teplé, spolu so studenou zmrzlinou.
Chrumkavá pečená zelenina spolu s krémovou zemiakovou kašou, ktorá má jednoduchú prípravu. Nechýba omáčka s bylinkami, ktorá jedlo prevonia a dodá výraznú chuť.
Škorica a jablká patria k jeseni . Vychutnajte si túto milovanú kombináciu v podobe lievancov doplnených o varený jablkový kompót a krémovú karamelovú omáčku.
Chrumkavé i krémové, sladké aj slané. Batáty pečené v rúre sú nenáročné na prípravu a z jednoduchej prílohy vytvoríte zaujímavé jedlo s vynikajúcou chuťou.
Dokonalo nadýchané a jemné, s lahodnou chuťou škorice. Vyskúšajte tento jednoduchý dezert z kysnutého cesta, ktorý je priam ako stvorený na jesenné dni.
Pečený karfiol v šaláte? Áno, prosím! Spojenie zeleniny s tarhoňou, údeným tofu a chrumkavými pekanmi je možno nezvyčajné, ale určite si ho zamilujete ako i my.